Nieuws

Vanaf 1 april 2018 is Schierstee gesloten.

Met veel plezier hebben wij 10 jaar ons werk gedaan op Schierstee, ook al was het met de regelzucht waar wij allemaal in Nederland mee te maken hebben niet altijd even gemakkelijk. Met het runnen van Schierstee hebben wij veel bagage mee gekregen en daar hebben wij veel van geleerd. Wij dragen dan ook warme herinneringen aan de mensen en bedrijven die ons hebben bezocht en waar we mee samen hebben gewerkt. Wij willen iedereen dan ook hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat in ons is gesteld.

Wat er nu met Schierstee gaat gebeuren is nog niet duidelijk, het mooie pand staat te koop.

Klaas en Annelies Heringa

Verhuur Studio/kamer

Wij verhuren meerdere gemeubileerde studio’s/kamers voor tijdelijke bewoning (incl gas/licht en wifi)voor 1 of 2 personen per kamer/studio. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de¬†mogelijkheden.

Verhuur Zalen

Wij verhuren een perfecte locatie voor al uw feesten en partijen. Verhuur van zalen (10 tot 300 personen) om uw eigen feest te organiseren. Niet meer in een partytent bij uw eigen huis waar u veel werk van hebt en de kosten ook nog eens aanzienlijk zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.